Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasins galna verklighet



Kortslutningen mellan nu och då.

Tystnad mellan tankarna.


Tystnad i tankarna.



Du kommer till mig över axeln.

Lugnt, tung trygghet.

En sorg som göms glöms.


Med dig.



Den sjunger sin sång i tystnad nu.

Svep med dig svart när du går.


Kom tillbaka fjäderlätt och klar.



Ta mig med storm och låt mig se sanningen i varje ögonblick.

Sanningen i fantasins galna verklighet.

Min verklighet.


Den enda verkligheten.




Fri vers av sanrie
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-18 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanrie
sanrie