Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtan som elden som du i mig

Jag brinner


Alla tårar är lönlösa


De kan inte släcka


Lågorna är utom kontroll


Jag är bortom all kontroll



Du tog min harmoni


Nu brinner jag


Okontrollerat


Elden växer med varenda droppe


Tår



Jag är ett skal utan början och slut


Allt är svartvittgrått


En massa utan mening



Vill slippa undan


Denna enorma smärta


Säg mig snälla



Allt är en dröm




Fri vers av sanrie
Läst 279 gånger
Publicerad 2011-05-04 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanrie
sanrie