Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansar i din skugga i Nu


jag har ingen skugga

men jag dansar i din


och ingen har någonsin sagt till mig att jag finns till

utom du


i dina vackra stunder

känner du mig


och jag vet

du har aldrig tvivlat


men ingenting är som du trott

och kommer aldrig att bli



jag andas ljudlöst i din famn om natten

när ingen ser


och du drömmer att jag är du

och du är jag

när ingen vet



säg ingenting

för jag kan inte höra


och du


försök inte söka efter mig

för jag finns här


med dig


alltid






Fri vers av sanrie
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-29 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanrie
sanrie