Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föredrar en bred

för när sängen är bred

kan man iallafall

låtsas

att det ligger någon

bredvid


och när man sträcker ut

en hand

kan man iallafall

låtsas

att den landar på något

varmt


ja

då kan jag

iallafall för några sekunder

låtsas

att du fortfarande är

här




Fri vers av sanrie
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-24 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanrie
sanrie