Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från en indisk servett

stjärnorna tripplades ikväll

ovan havets silverränder

 

och ja, du får mina vader att pirra

och ja, du ändrar form på hela min verklighet

 

och världen är plötsligt inte den samma som

förut

 

och ja, kanske har jag hittat vad jag söker

vad du söker

kärlek är iallafall något

något vagt som

 

skymtas




Fri vers av sanrie
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-21 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanrie
sanrie