Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det enda jag spar på

jag vill ingenting äga


vandra med bara kroppen


och dricka


tårar till frukost




jag vill ingenting spara


endast ärren på min tillfälliga varelse


och spåren av dina smekningar


på min själ




Fri vers av sanrie
Läst 246 gånger
Publicerad 2011-05-04 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanrie
sanrie