Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för mina andetag går vilse i spelets labyrint

när vi sagt godnatt
och dörren stängs

det är då jag kan andas
igen

det är då jag blir till mig
och jag vaknar

för jag vet inte vem jag är
här

jag vet inte vilken roll jag ska
spela

för jag vill inte vara med
egentligen

jag vill inte spela spelet
inte med er

inte med någon

men det är bara så jävla svårt
att komma undan

då pjäserna står uppradade
och reglerna tapetserats

på fasaden




Fri vers av sanrie
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-24 15:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sparka ned fasaden.
Vägra låtsas.

Det heter "labYrint".
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

sanrie
sanrie