Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men mina vackra blå och röda mjuka. Med alla mina sköra sinnen fann jag dig. Och mig.


Tack Indien


Tack för liv

inspiration

skratt


tack för oro

tårar

oförglömliga ögonblick


tack för starka känslor

insikter

vänner


tack för tankar

för tystnad

i kaos



tack för liv Indien



du har lärt mig så mycket

jag har lärt dig så mycket



tack för möten


möten i rädsla

möten i lycka

oroliga möten


djupa möten

möten på yta

möten i mörker


tack för laddade möten

under månen

i klarblått hav



tack för stekande sol

för svalkande drinkar



jag vill inte skiljas

men jag har lärt mig

allt har ett slut



farväl mitt vackra Indien

du väckte mig för framtid

du väckte mig för nu


i galenskap och kaos



tack Indien



du väckte mig för

kärlek




Fri vers av sanrie
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-04 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig kärleksförklaring!!
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

sanrie
sanrie