Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bitar av tiden (FÖRRÅD # 10)

 

 

 

 

 





rymmer mexikanska mayatemplet

en bit tid

hur många gånger somhelst sönderklippt på mitten
inkluderar likafullt kartan
över solsystemens återkommande kulturer

byggsten för amazoner, androider, guldsteklar och kristallskallar
fördubblar strax spiralen på nytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-18 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP