Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att vi är jorden mellan fingrar

Jord mellan mina fingrar.
Cykelspår mellan mina ben.

Jag vandrar ensam
och du, du är kär.

Blanda choklad med socker
och säg att du önskar dig allt.

Tyst, snälla du är tyst.

Kyss mig sakta med slutna ögon.
Säg att vi är stjärnor i natt.

Se innanför mina ögon med dina.
Säg att vi är jorden mellan fingrar.

Tyst, snälla tyst.

Andas, jag andas sakta i din mun.
Tungt, tungt, sluta aldrig.

Alltid vi.
Alltid du.
Alltid jag.

Tyst.




Fri vers av sanrie
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-06-22 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanrie
sanrie