Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmarna blir synliga i sin ensamhet


berusande förlovad till ditt hjärta

förlovad är jag i ditt hjärta
med minnet av en frusenhet
i din barm ska jag sätta
mitt spår från en trolös asket

du är blott ett ljusår ifrån
den beröring som jag minner
blott din doft fick jag till lån
och jag ser hur du försvinner

drömmen blir din berusande blick
för krossad är jag utan
din frånvaro är mitt nålstick
ståendes utanför glasrutan

förlovad är jag i ditt hjärta
där finns min bekännelse
med kronisk rättfärdig smärta
lever jag nu i denna förbannelse

skiljelinjen är blott en dimension
från seriositet till lättja
när sinnet längtar efter sin adoption
så är jag berusande förlovad till ditt hjärta




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 353 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-22 12:20



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2010-06-23

    Jane S VIP
mellanlandning i semestern ramlar jag på denna vackra:)
2010-06-22

  Anders Perols
Ännu en vacker kärleksskildring från poeters romantiske mästare.
2010-06-22

  thyra
Vackert och berörande!
2010-06-22

  Nina Nightwish
Jaa, romantiskt är det, vackert som alltid!!
2010-06-22

  SagaArt VIP
Du är en sann mästare med ord. Berusande förlovad till ditt hjärta? Vem vill inte höra dem orden? :) Fantastisk text. Det som kommer från hjärtat går till hjärtat. Tack för att du delar med dig. Kramis
2010-06-22

  Niclas Petersson VIP
"drömmen blir din berusande blick
för krossad är jag utan
din frånvaro är mitt nålstick
ståendes utanför glasrutan"

Riktigt snyggt.
Gillar.
2010-06-22

  Blåbäret
snyggt, riktig Max-anda över denna i sin olidliga spänning och förlorande romantik
men jag fastnade i ingressens rad och kände tillräckligheten i de raderna, enbart
och så förlöser du därefter en vällande massa av ordkonstens färger
det var lite som 2 i 1 här... :)
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé