Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På grund av dig

Jag har gråtit en halv flod

på grund av dig

Mina ärr blev

så många fler

Inte ens tejpen räckte

för att laga

det du hade sönder


Du lovade att aldrig svika

men det gjorde du

ändå




Fri vers av frostblomma
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-22 14:22



Bookmark and Share


  Drömkram
Sorgfullt vacker poesi som smärtar. Kram
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma