Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kanske det kan vara? Iaf i min tanke... Kvinnor bär alldeles för mycket av dåligt samvete, så även jag!


OM jag varit KUK ändå!



Kvinnan blöder
både från sköte

& hjärta

det DÅLIGA
samvetet bultar
verkar aldrig ta slut.

Hur mycket blod skall lämna
mina ådror
innan förståndet
tar slut??












Fri vers (Fri form) av NågonAnnans
Läst 222 gånger
Publicerad 2010-06-23 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans