Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad säga bara ord som flödar!


Ensam är Alltid Ensam!

Ensam är alltid
Ensam
tro inget annat
Jag har längtat hem mången gång


utan att veta var hem har varit


Ensam är alltid
Ensam
vad ni än tror

Jag har ALDRIG vetat
vart bygga ett tryggt bo

Ensam och ledsen
med sinnet fullt av sorg
mitt liv har jag byggt som en onålig borg
för trygghet fanns aldrig
och har aldrig funnits till
lyckliga dar är svunnen tid

av min barndom jag inga minnen har
Sorgen i mitt inre för det är allt jag äger och har


min längtan STOR som säkert och för er
ett hjärta extra till oss just funnits


Men Ensam

ÄR
ENSAM

vad ni än tror

En enorm otrygg sorg i mig bor

Jag har sökt med ljus och lykta efter kärlek

mer än ni någonsin kan tro!




Fri vers (Fri form) av NågonAnnans
Läst 230 gånger
Publicerad 2010-06-23 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans