Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppriktighetens dilemma


- Vad ska du göra i helgen? frågas med lysande ögon

ska jag då vara ärlig och ofrånkomligt se ljuset slockna
för stunden
eller låtsas att jag är hur efterfrågad som helst
denna stora familjehelg

tja, man kan vara ärlig på olika sätt...

långt och detaljrikt
kort och koncist

dock hinner man nästan alltid skymta
medlidsam tanke
förnimma överslätande suck
innan den andres egen förväntan tar över...

- Ja, själva ska vi ut till stugan. Vi har ju en liten fest där varje år och...

stundom klarar man detaljrikedomen galant
ibland bränner tårarna

bakom leendet...

och minnena påminner mer än gärna om
vad man en gång hade...

 

pennan är dock trogen

 

 

 




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-25 15:07



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Flåt..glömde ett ord där..hmmm..
2010-06-25

  Carola Zettergren
Attans bra skrivet, jag kunde inte ha gjort bättre själv!!!!Applåder!
2010-06-25

    ej medlem längre
Jag brukar säga att jag avskyr folksamlingar och trivs bäst själv hahaha
Vi är många som är ensamma både midsommar, jul och nyår men så klart är det ingen tröst att veta det om man längtar efter sällskap:(
Och så har vi alltid pennan*big smile*
2010-06-25

  vera gade VIP
en vässad blyerts minner om skoldagars plit
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP