Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad Midsommar!


Trams vid midsommar


Om jag skriver en dikt
som är full av gikt
bör man genast skrota densamma

Om jag skriver en dikt
som är full av plikt
kan man gärna bränna densamma

men

Om jag skriver en dikt
full av bus och svikt
må den ge dig jävlar anamma




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-23 16:08



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Jaaaa! Just så skall dikten vara. Mer bus och knas mellan allvar och skönhet. Kanonbra dikt, så den bokmärker jag.
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP