Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den enda tryggheten blir igenkännandet av dofter o skuggor från en bakgård som stinker av tomma rum o ensamhet


från bakgården av mammans skrik

solen vilade i harmoni mellan väggarna
målade välbekanta skuggor
som föll i spikraka linjer
mellan höghusen




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-27 09:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om denna.
2010-08-08

  mariasan
fin text! skuggorns linjer är att lita på.
2010-06-27

  sellout
vacker
2010-06-27

  Nina Nightwish
Den här texten ger mig bilder från min barndom, gillar
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje