Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bågformad portal

oannonserade vingslag smeker genom luften
svävar i cirkelformade rörelser
inte ens en skugga
faller mot det stenvita kaklet
sista minnet av liv
innan vi dom sista varelserna på jorden
blir till stoft
små partiklar i ett öde universum




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-27 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje