Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är svår men det är nog honom jag vill ha.

Att sluta jaga känslor
försöka
våga vara utan, lyssna litegrann
stänga av
“det är vad du behöver”, “sänk din gard”
blunda
vara ingenting men betyda
ändå
varje gång det närmar sig vågar jag inte
ta klivet
vågar inte omfamna
dimman

Jag lyder aldrig
mig själv

Extasen
är min bäste vän




Fri vers av nougat_nisse
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-27 14:27



Bookmark and Share


  sellout
gillar starkt och känner igen det här.
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse