Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sån där färg som blir finare med tiden. tydligen.

Andas inte hyperventilera
stå inte falla ihop
väggen, mentala bilden
byta pistol plus tinning
mot kniv plus bröst
minnas orden hennes röst
och sen som ingenting
allt står kvar alla är kvar
ingen dör ingen går ens
för ett tag mitt hem är nytt
bekänner färg målar väggar
tankar känslor allt
från innerst inne
visar mig
försöker förstå
relationer
min värld
våga stå
hela dygnet alla dygn
utan vapen

lär mig okej.




Fri vers av nougat_nisse
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-05 16:34



Bookmark and Share


  F.
Gillar ditt sätt att skriva på starkt!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse