Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han, han och han.

Han säger hej och jag säger hej
och sen säger vi inte så mycket mer
det är nog som det ska fast allt är nytt
förändring. nytt nygammalt
och ingenting eller ingen
och jag har redan gått igenom allt
med någon annan
imorse rakt upp ur sängen
hejverkligheten. tänka på saker
så man vet att man lever
när han älskar henne hon älskar honom
och jag tycker det är fint
undrar hur det går till
funderar över mitt inre döden
allt jag kvävt och den påhittade explosionen
jävla trams. han lugnar mig
och jag kastar mig på golvet
två timmar. hårt
jag blundar
ger inte upp men
ligger kvar




Fri vers av nougat_nisse
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-05 16:34



Bookmark and Share


  M.A.J.R
En mycket bra text som du skrivit!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse