Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klänningar, fasader, olika faser.

Så jag betalar för musiken orkar ingenting i telefon
får spel hamnar i en hög på golvet
i min garderob det är så synd om mig
så mycket yngre än jag borde snälla
det har gått år jag har klättrat fastnat
nånstans i mitten spyr det handlar om mig
och alla val han pratar om felaktiga beslut
jag är medveten om hela tiden lite för mycket
krav och så lite allt är okej nusåhärprecis
bara som det är behöver inte bli annorlunda
det räcker blir kanske inte över perfektion är
påhitt så vitt jag vet blekt noll färg rätt
så rent iallafall egentligen dammigt blåser
yr alla veckor som rullat förbi allt som hänt
på riktigt i mitt huvud allt jag målat upp
sköljt av inget går riktigt bort jag sätter aldrig
punkt




Fri vers av nougat_nisse
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-14 09:51



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
grymt grymt grymt. förvirringen.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse