Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva upp till sitt namn.

så så vackra ben
bilder på väggen
en liten rörelse
så försvinner guldet
hon gör bort sig
tillåter inte känslorna
stoppar undan åren
låter slit vara förgäves
hon tror han bestämmer
förändringarnas tid
lilja hjärta lilja
över en natt
sidenband i rosett
låter allt pryda höger arm
viskningar i närheten
hon ler
lätt.




Fri vers av nougat_nisse
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-28 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse