Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket håll är hem?

När jag tänker efter
tappar jag allt flashar
för mycket det enda du visar
hud jag inte bett att få se
och nu vet du att jag måste
titta och sen hålla i mig
ändå kan jag inte
falla
förlåt för det fast jag vet
jag ber om ursäkt för ofta
helvete jag minns inte
vad vi skrattade åt
jag som alltid håller fast vid saker
så länge
nu pratar jag högt
för mig själv igen och
jag är där när
jag inte kan skilja
fantasi och verklighet




Fri vers av nougat_nisse
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-02 13:16



Bookmark and Share


  F.
Den här dök ned långt under huden, greppade tag och berörde. Du skriver så direkt och innerligt, tyckte jättemycket om den här. Applåder!
2011-02-15

    vilgot hellros
slutet satte sig!
2011-01-04

  M.A.J.R
Så sant "jag är där när, jag inte kan skilja
fantasi och verklighet" Det var en mycket intressant text Bra skrivet ^^
2011-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Berättigad och intressant fråga. Dessutom livsavgörande.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse