Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändrar mig alltid, ändras aldrig.

Jag har varit tyst ett tag
som om orden varit på flykt
rädda för kylan i min röst
har andats kaklet vitt
all min undran
vart är du nu?
varför?
dom värmer kanske
min hud inte mig
det gjorde du

Det spelar ingen roll.

Jag skapar en egen djungel
för många djur och tropisk hetta
för att tina
skriken
meningslös värme
hjälper inte mot
ingenting

Den du var
tvingar mig

Det spelar roll.




Fri vers av nougat_nisse
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-25 20:36



Bookmark and Share


  M.A.J.R
En mycket läsvärdig text =) helt fantastiskt!
2011-01-27

  AmandaSvalberg
"Den du var
tvingar mig

Det spelar roll."

MMMMHHHH,
åh.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse