Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är skillnaden?? Det är mycket...


Hjärta ... Huvud



Om jag bättre förstod varför mitt hjärta smärtar

Så skulle jag inte gråta så mycket

Men min Teori!

Är den att mitt liv
levs i mitt huvud

i mitt hjärta

....................................




Fri vers av NågonAnnans
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-27 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans