Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer (livräddare)


hädanefter

ska jag aldrig bära
andras bördor
så att jag nästan själv
sticker huvudet i sanden

jag ska nästa gång

tänka hellre före
än efter
så att jag inte behöver
tynga andras samveten

jag ska aldrig
rädda vännens skepp
så att mitt eget
sjunker till botten

för när mitt eget segel
går sönder
tycker bara vänner
synd om mig

aldrig mer




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-28 21:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet
2010-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Luk 10:38-41
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP