Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan svar

Lysande händer bland gråtande barn
Sövande sånger runt ditt hjärta likt gyllene garn
Salta tårar stärkta av blod
Hoppa
Jag skänker dig mitt mod
Dansande nunnor runt Kristus hår
Utsträckta händer
Söker ditt lår
Rinnande skuggor längst rödmålade hus
Krypande vålnader i meterdjupt grus
Blödande ögon med sökande blick
Du frågar
Var det här allt jag fick




Fri vers av ordskalv
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-28 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordskalv