Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon

Solens vackra ljus omfamnade stadens alla hus
Starka strålar sökandes efter kalla kroppar
Väcka dem likt nyskapta rosenknoppar
Med bortjagat regn och kalla vinddrag
Är inte chansen så stor för bakslag




Fri vers av ordskalv
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-28 22:08



Bookmark and Share


  aol
ler sant vännen
2010-06-29

  booster82
ja skönt med sol
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv