Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tacksamhet till livet och det enkla och lilla som blir så stort.


Vill sitta på molnen



Jag vill gunga upp i det blå

sitta på molnen

dingla med benen

mötas av solens strålar

värmande och gassande.


Jag vill njuta av det "lilla"

den stora lyckan

att få finnas här och nu

det gör mig lycklig

det får mig att le.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-29 08:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ljuvlig dikt
och vilket fint
hjärta! Guld!
2010-08-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ljuvlig dikt
och vilket fint
hjärta! Guld!
2010-08-24

  Bibbi VIP
Skön alltigenom.
2010-07-06

  Eaglemountains VIP
Och en fantastisk vacker och passande bild .....
2010-06-29

  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet och grattis till en plats bland de fem uppmärksammade!!
2010-06-29

  Maria T
Så fint att få vara lycklig
och finna tacksam till livet
2010-06-29

  Suzy med punkterna
Okonstlat befriande och vilken förtjusande bild!
2010-06-29

  Lena K Nilsson VIP
En härlig text och en härlig bild!
2010-06-29

  thyra
Sköna, både ord och bild! Fint!
2010-06-29

    wildrosen
Vackert om livets gåva
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld