Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så många pärlor på Poeter.se

Ibland så längtas ansikte i rampljus
men känslan har redan dött
Popularitet får många att öppna ögon
men innehållet har redan mattats

När solen går upp över bergets kant
då föds den äkta glädjen
Det lilla blir så stort i nyvaket tillstånd
och innehållet behåller sin glans

Det finns så många små guldkorn
och varje del blir värdefull
Då behövs inte lockrop av mängden
för solen lyser genom springor




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-06-30 19:36



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Vackert!!
2010-11-18

  C.Degerfeldt
Håller med, underbart fina ord!
2010-06-30

  Valdemar Anders
Fina ord!
2010-06-30

  Mats Henricson
En vacker och trösterik skrift som jag tar till mitt hjärta ! bokmärker !
2010-06-30

  Larz Gustafsson VIP
Beklagar att jag stjäl uppmärksamheten...*L*
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP