Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son är 15 år, autistisk och med svåra tvångssyndrom relaterade till toaletten. Det här mötte mig i morse upptejpad på toadörren.


Meddelande till mamma

I natt hände det en olycka på toan.
det var att jag råkade av misstag tappa ner en
parfymflaska i handfatet så att den gick sönder.
Det gick sönder en ganska stor bit av flaskan och
det gick sönder flera små bitar av flaskan som blev
glassplitter i handfatet.
All vätska i flaskan for ut ifrån den och den vätskan
for i handfatet.
Men oroa dig inte, för jag slängde flaskan som var trasig
i soporna. Jag städade upp efter mig i handfatet från glassplittret
som vart där i handfatet, och slängde det också i soporna.
det blev inget glas på golvet som tur var.
Det syns i alla fall inget på golvet.
Så nu säger jag förlåt för den olyckan som blev i handfatet
när jag skulle provtrycka på flaskan för att känna vilken doft
som det skulle bli.
Så jag säger bara en gång till att förlåt mig för olyckan som jag
råkade göra av misstag på toaletten.
Förlåt mamma jättemycket för det som hände på toan och
som var en olyckshändelse.
Jag har städat bort allt glassplitter från handfatet på toan
och slängt det i soporna.
Jag tycker om och älskar dig jättemycket.
det kändes bra att berätta det här som hände i natt för dig.




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-30 22:08



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Underbart skrivet av honom ♥
2010-07-02

  Peter Matsa
Vilken klok pojke.
2010-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag brukade också skriva sådana meddelanden...
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP