Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden själv

Döden själv står på hennes näsa
och skrattar åt henne.
Hennes ögon är fulla av misstro
och sårbarhet.

Tankarna snubblar förbi och
har svårt att räta upp sig.
Vad var det som gick snett?
Vad var det som gick fel?

Hon trodde allt var en del i det liv som passerade förbi.




Fri vers av Caroline.C
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-11-16 16:36



Bookmark and Share


  Melissa-Maj
bra insikt av livet :)
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Caroline.C
Caroline.C