Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon blundar


hon blundar
tills dagen är klar

hon blundar
okysst

och när fullmånen äntligen lyser
är det fortfarande mörkt under täcket






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-11-16 18:48



Bookmark and Share


  Manal
Gillar det enkla sättet dikten är skriven på, enkel men mystiskt. vackert.
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP