Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banalt...ja visst..




Mellan mig och .....

 

 

Det finns inga om längre

inte heller några men

inget något kanske

eller att  vi får se

aldrig något att ta

finns aldrig mera något att få ge

 

Det finns inget i morgon

inte något från igår

inga smekande sommardagar

aldrig  kyss i snö eller is

du och jag finns inte

inte på några sätt eller vis

 

Hyllorna är rensade

Där  finns inget att fylla

kappsäcken är tom

där finns inget sparat att få

suddade är  alla bilder

och minnen om att vi var två

 

Resorna är avbokade

våra möten är över

vår längtan är som bortblåst

inget mer om kärlek vi skriver

och kvar bara jag

med mitt hjärta

lindat med taggtråd som river

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Gryft
Läst 582 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2010-07-01 18:46



Bookmark and Share


  Lina Olivia
Klarsynthet. Verkligheten rakt i ansiktet. Tungt. Bra skrivet!
2010-08-01

  Redeemer
Banalt eller inte. Detta är hur som helst inte bara en text som är lättförståelig, utan också ett litet mästerverk i all sin enkelhet!
2010-07-04

  Patrik Orion Sten
Slutgiltigt, enkelt och komplext på samma gång! Vacker och värd en guldstjärna:)
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft