Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni har låtit smutsen tränga in i era hjärnor och jag gömmer mig i taket.

Smuts överallt.
inuti och
utanpå.

smuts på huden.

smuts i blodet.

smuts i munnen.
och ut ur.

framför allt ut ur.

tusentals smutspartiklar
som trängt
in,

förpestat tankar,
förvridigt. förvandlat
bestämt roller.

ser ni mig?
Jag sitter här
uppe ju.
dinglar med benen

tittar ner
kanske på
er.

fnissar lite,
alltid åt.

håller mun,
ruskar på huvudet.

spar på orden.
skrubbar av mig
smutsen.
aldrig låta den
fastna.

Säkert att ni
inte ser mig?
här i taket
sitter jag.

spanar.
genomskådar.
lyssnar.
på smutsen.
på jämmer.

jag ser allt.

jag vet allt.

ni kan inte dölja.


för Mig når ni inte upp till.

aldrig någonsin.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-01 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe