Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väggars ekon

väggars ekon
längs regnvåta gator

ödsliga
tunnelbanedrömmar

kall vind genom
halvöppen svängdörr

felkonstruktionen
får begreppen
att svaja

sitter sjösjuk
på svettig galon

försöker
stänga av
mina sinnen

din nakna hud
är det enda
jag litar på




Fri vers av Anders P VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-11-16 19:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här får du en bukett röda rosor för denna underbara dikt...tack
2005-11-18

  sol
min favoritpoet! lämnat näsåker för stadsbesök?
Älskar:

din nakna hud
är det enda
jag litar på

allt doftar hemlängtan och trygghet!
gillar kontrasten blaskig, kall stad och varm hud från speciell person. vackert, vackert. igen!
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP