Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så åter speglar vattnet

än en gång sommar
även här

dofter sprider sig åter
till förförelse

sjöar är öppnade
till frihet

än en gång sommar
ett nytt år

själens känsla sjunger
glädjesång

samma visa igen
men ny text




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-02 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP