Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pixel mardröm

Du tror att du är en del av något stort
en pixel som är mer än den skapar
som den bristande länken runt trälens fot
som om du kan kan hålla frihet och träleri isär

Du skicka livets tunga axlar till mig
på mail, pixlar blir även ord
och vapen blir så tunga när dom skrivs
för allt som väller ut beskrivs

som en alternativ död

Så du vill dela din pixel
så som man delar en atom
med atombombsförsiktighet så skapar du två
musan och katten

Ja två jag kommer du alltid att ha
en liten pixel till mig
en stor bild till resten av världen
må, du alltid beskrivas

som en alternativ död




Fri vers av Viking Holmström
Läst 373 gånger
Publicerad 2010-07-02 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström