Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

och jag glider fram i mörkret

aha

 




Sommarnatt

 

 

i hettan som suger musten ur

är min enda önskan

att få ligga mellan svala lakan, sluta mina brännande ögon

minnas

 

ett svindlande ögonblick

och att få klara mig undan helskinnad

 

 

 

 

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-03 00:11



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Mycket bra - håller öppet för många olika tolkningar...
Kan instämma i flera av dem jag kommer på. Tack!
2010-07-21

  Peter Matsa
Stark text.
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3