Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förgås av...



Varför är det möjligt

att människan

förgås av

smärta

men inte

förgås av


lycka

?
?
?




Fri vers av NågonAnnans
Läst 208 gånger
Publicerad 2010-07-03 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans