Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryptiskt



Utveckling sker
genom
inveckling
i sin egen privata sfär
som bara jaget når

den som vågar
apploderas...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-07-03 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans