Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maybe dålig text i era ögon,men kände för att publicera den ändå för det finns symbolik i mitt måeende med denna texten... http://www.youtube.com/watch?v=qqfTioTvNcQ


bråddjupt mörker!


I en mörk, mörk sjö nära dig

sjönk jag långt, långt ner men absolut inte för att bli hittad utav dig
min önskan var att
finna mig själv
oturligt nog fiskade Du upp mig
trots att...
min önskan var djup och innerligt varm
i tron på att jag därnere i djupet fanns
jag sjönk med glädje
längre och längre ner
djupt, djupt i det svarta
i det outgrundbara

räddningen var din triumf ändå

fast

Min önskan var att lära känna mig själv

i det bråddjupa svarta, kalla

du lovat att lämna mig ifred

Om kärleken inte varit så stor
skulle du aldrig sökt med ljus och lykta
nu gjorde du det


och nu är vi tre...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-03 23:24



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Orden är dina och de berör
fin text
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans