Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag dog




Så vore jag en flygande säl


& då skulle ni gråta.

änglar är det man lär
i livets hårda spel

Men tänk er mina barn att få möta en ensam kut
som ville se er i djupet av ögat ut




Fri vers av NågonAnnans
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-04 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans