Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tro på

Ett karma är ett helvete


tro istället på nytt och dött
anklagelser på föregående tär en själs frekvens
jag har alltid provat att va lika stark
från min topp till tå
den jag blir i mitt nästa liv
kan ingen annan själ i mitt nutida

liv rå på
om jag varit god eller ond
detta dimensionella liv
bryr ingen sig om för livet är s och då

skit i karman och frekvens
lev här och I nu
lev som ni lär och ge det ni vill ha

då blir allt bra till slut!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-04 00:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det bästa med att tro på en sorts himmel och att få stå till svars för sina gärningar är att om den där himlen inte finns så finns det ingen klagomur heller för att döden verkligen är slutet och att det på sin höjd är för själen, som låg den i koma för 'evinnerlig tid'.
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans