Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tyngd blir lätt i mig

Sorgen som inte ryms i dina ögon,
kan jag bära i mitt hjärta
som ett skratt
Din tyngd blir lätt i mig
Flyter på ytan,
utan förgreningar
Slipas slät med åren,
en blå droppe i dina händer
när du skrattat tusen skratt




Fri vers av Sara Boström
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-04 14:09



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilken avlastning, en vacker gärning att ta över lite av det svåra
närvaro som inte viker undan när den behövs
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström