Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lite nödrimmad limerick på ett svårt ortsnamn


andlig ledare (limerick?)

en pastor i Furuvik
stark i anden ehuru rik
när han sågs meditera
till och med levitera
sa folk att han blivit gurulik




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-11-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP