Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömskan

kära
ljug mig full
ikväll

sanningen
har jag redan hört

låt oss
glömma
oss fria




Fri vers av Anders P VIP
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-11-16 22:52



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Öppna sinnen är en förutsättning
2005-11-17

  sol
..du är otäck!!!! talar rätt in i mitt nyöppnade medvetande!
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP