Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har avundsjukan en färg? är självinsikten en intelligens?


GRÖN

din jävla förrädare
du står där med ditt flin
och förvillar en omvärld med ord och frenetiskt yviga rörelser

jag hatar din förmåga att fånga själar
och du förvaltar dem likt en nedpinkad Mcdonaldpåse

du ror i land dina små projekt
och löser världens problem med en höftspark som träffar ribban

jag hatar din redlöst förvirrade själ som banar iväg för din lycka, medan jag står där i kölvattnets överdrivna vågor av iskalla vattendroppar

du som vänder månens baksida med ett leende
och formar konflikter med en hånfull handvinkning

du är i mitt avsky!

din jävla förrädare, som rosar massorna i samma fotsteg som avloppet producerar mer skit än någonsin till oss underhuggare

vi vill få dig på kant
vi vill se dig på plankan

sen kan vi njuta fullt ut

i alla fall till morgondagens nykterhet




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-05 18:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Slutraden är utsökt
2010-07-05

  Mats Henricson
Ord och inga visor ! Vrålcoola metaforer ! Metaforernas Champion har slagit till igen !
2010-07-05

  Sturesdotter
likt en käftsmäll, den satt - träffade mig starkt idag!
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé