Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet har vaknat

Morgonljus och nyvakna händer
Sökandes på din kropp efter outforskade länder
Morgonfrisyr
Ack så dyr
För den som haft modet att sova
Nyskapta drömmar i nyvaken kropp
Livet har vaknat
Mänskligheten har fått nytt hopp




Fri vers av ordskalv
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-05 19:29



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv